تبلیغات
مطالب آشپزی - طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی بدون گوشت خانم گلاور
مطالب آشپزی

خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

Image result for ‫خورش بادمجان‬‎

خورش بادمجان

خورش بادمجان یکی از خورش های معروف و پر طرفدار ایرانی است که شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد. البته خورش بادمجان به چند روش مختلف طبخ می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده خورش بادمجان عبارتند از بادمجان ، گوشت خورشتی و لپه. با مواد در نظر گرفته شده برای این دستور می توانید برای ۴ نفر خورشت بادمجان تهیه نمایید. با دستور آشپزی و طرز تهیه خورش بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خورش بادمجان
بادمجان۴ عدد
لپه۱ لیوان
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

خورش بادمجان بدون گوشت

اضافه کردن لپه به خورش بادمجان اختیاری است. توصیه ما این است که به خورش بادمجان خود را لپه اضاف کنید زیرا طعم بهتری به خورش شما خواهد داد. برای اضافه کردن لپه باید آنرا چند ساعت قبل تر از شروع به آشپزی بخیسانیم.در صورتی که امکانش هست چند بار آب لپه ها را تغییر می دهیم تا زمان پخت راحت تر بپزند. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم می ریزیم.

خورش بادمجان با گوشت

Image result for ‫خورش بادمجان‬‎

خورش بادمجان مجلسی

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را پس از خرد کردن ( اندازه گوشت قورمه سبزی ) به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم و رنگش تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. حالا لپه ها را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای جداگانه روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی بپزند. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی در تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم.

پس از اینکه بادمجان ها آبکشی و خشک کردیم آنها را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه خورش بادمجان آماده شد نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه دیگر خورش روی حرارت بماند.در پایان پس از اینکه خورش بادمجان آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. در صورتی که مقداری سیب زمینی سرخ شده هم در کنار این خورش بگذارید در پایان کار هم خورش قیمه بادمجان دارید هم خورش قیمه سیب زمینی.برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها : خورش بادمجان، خورش بادمجان بدون گوشت، خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده، خورش بادمجان با گوشت، خورش بادمجان مجلسی، خورش بادمجان با مرغ،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نینا نیکانی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :