تبلیغات
مطالب آشپزی - کالری و طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه
مطالب آشپزی

سوپ مرغ و سبزیجات


Image result for ‫سوپ مرغ‬‎

سوپ مرغ و قارچ

سوپ مرغ یک سوپ خوشمزه است که می تواند ترکیبات متنوعی داشته باشد. سوپ مرغ کلاسیک از آب مرغ ، سبزیجات و تکه های گوشت مرغ تشکیل می شود. البته برخی به سوپ مرغ موادی مثل جو ، قارچ و … اضافه می کنند. سوپ مرغ بسیار مغذی است و برای بیماران هم مناسب است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ مرغ
سینه مرغ۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
هویج۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
سبزیجات۳ قاشق غذاخوری
آبیک لیتر
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

سوپ مرغ و جو

ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز با مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم مرغ نیم پز شود ، سپس آب مرغ را صاف می کنیم و کنار می گذاریم. پس از آن گوشت مرغ را خرد می کنیم و آن را هم کنار می گذاریم.در مرحله بعد پیاز باقیمانده و دو حبه سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای سوپ در نظر گرفته ایم با مقداری روغن تفت می دهیم. سپس هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از آن آب مرغ را به همراه یک لیتر آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم.

سوپ مرغ و جو پرک

حرارت زیر سوپ را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. وقتی هویج نیم پز شد سیب زمینی ها را به صورت مربع شکل خرد می کنیم و به همراه گوشت مرغ به سوپ اضافه می کنیم. بعد از اینکه سوپ کمی جوشید سبزیجات را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن سبزیجات به سوپ ۵ دقیقه بعد ادویه جات مورد نظر خود را به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. سپس سوپ را در ظرف می کشیم و با جعفری تازه تزیین می کنیم.

سوپ مرغ با جو پرک

Image result for ‫سوپ مرغ‬‎

سوپ مرغ ساده

می توانیم برای سوپ مرغ هم مانند سوپ جو از سبزیجات معطر استفاده کنیم. سبزیجات اصلی که برای سوپ مرغ استفاده می شود عبارتند از جعفری ، گشنیز و تره . البته بسته به ذائقه خود می توانید از سبزیجات معطر دیگری هم برای تهیه سوپ مرغ استفاده کنید.اگر احساس کردید سوپ شما بیش از حد آبکی شده است می توانید با این روش لعاب آن را افزایش دهید. برای این منظوری مقداری آرد را با کمی روغن تفت دهید سپس کم کم به سوپ اضافه کنید و سوپ را هم بزنید تا آرد در سوپ گلوله نشود. با این روش غلظت سوپ افزایش می یابد.سوپ مرغ به خودی خود رنگ خاصی ندارد و تقریبا رنگش زرد خیلی کمرنگ است. اگر می خواهید مانند سوپ جو قرمز رنگ سوپ شما هم قرمز شود ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه به سوپ خود اضافه کنید تا رنگ زیباتری داشته باشید.
در این مطلب ما کالری سه نوع سوپ را در اختیار شما قرار می دهیم:      میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم سوپ گوجه فرنگی ۳۰ کیلو کالری انرژی  میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۱۰ دقیقه و ۳۵ ثانیه      میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم سوپ مرغ و سبزیجات ۳۰ کیلو کالری انرژی  میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۱۰ دقیقه و ۳۵ ثانیه      میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم سوپ مرغ و گوجه فرنگی ۳۵ کیلو کالری انرژی   میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا= ۱۲ دقیقه و ۲۱ ثانیه




نوع مطلب :
برچسب ها : سوپ مرغ، سوپ مرغ و قارچ، سوپ مرغ و جو، سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ مرغ و جو پرک، سوپ مرغ با جو پرک،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نینا نیکانی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :